En magisk kväll


Julkonserten i Svennevads kyrka den 21 december ska vi aldrig glömma! 15-årsjubileet blev något extra. Publiken strömmade till, 518 personer ville höra oss sjunga. Det var en kväll av varmaste julkänsla och innerlig gemenskap, en magisk och stor stund för Glöd och våra vänner. Höjdpunkten var nog när våra barn medverkade på Mössens julafton och alla i publiken log!
Och vi samlade in den ofattbara summan 28130 kronor till Barncancerfonden! Tusen tack för att ni kom, för att ni hjälper oss att sprida kärlek till de som behöver det! En riktigt God Jul och ett Gott Nytt ÅR till er alla önskar vi i Glöd.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>