Ta av dig skorna

Mars månad och fortfarande kyligt? Känns barfotadagarna och de ljumma balkongkvällarna långt borta? Inte för oss i Glöd. Vi är redan där, vi gnolar för fullt på de somrigaste melodierna. Vi bjuder in den svenska sommarnatten med alla sin magi i vår repertoar och vi känner in de första solstrålarna som letar sig in till bryggan en junimorgon. Snart är vi där – och då vill vi att ni ska få njuta av musik som andas sol, vind och vatten.

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>