Showkväll på Storan

Vi har varit där tidigare. Storans lokaler i Örebro är som gjorda för glitter och glamour. Utsikten över Slottet är magnifik. Den blå salongen bakom stora salen funkar utmärkt som loge. Som vanligt steg humöret och skratten i takt med numren – och vi bjöd på en fet show till en entusiastisk publik. I övrigt blev det tydligt att alla spelningar är unika – och denna kväll var lärorik och annorlunda på många sätt. Strax efter 23 kunde vi packa ihop oss och åka hem, svettiga men nöjda.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>