Sommarkonsert i Åkerby


Sommar, sommar, sommar! Det är dans i Folkets park!
Ja, och sen blir det hembygdsfest i Åkerby söndagen den 17 augusti. Där på landet, mellan Kävesta och Pålsboda, samlas folk för att ta sig en kopp kaffe, lukta på blommorna och kolla in det lokala hantverket. Och så Glöd förstås! Vi är där och sjunger av hjärtans lust i den oändligt vackra svenska sommaren. Vi lånar Ted Gärdestads och Povel Ramels låtar med flera. Bjuder på några godingar av ABBA också – och kanske har någon överraskning i bakfickan. Kl 13 börjar sommarfesten. Missa inte det!
Så här roligt hade vi sist när vi sjöng i Åkerby!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>