Slit dig och kom loss till Åkerby den 17 aug


U
ng och gammal, påbylsad eller sommarlätt. Släng dig på cykeln eller ta bilen till Åkerby den 17 augusti. Där på hembygdsgården mellan Pålsboda och Kävesta firar Glöd den magiska sommaren 2014 med hejdundrande sång. ABBA och Ted Gärdestad, Monica Z och Dolly Parton. En somrig bukett av sånger bjuder vi på – och såklart blir det också allsång! Missa inte sångfesten! Hembygdsdagen börjar kl 13. Välkomna!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>