Feeling bland stora och små

Sommaren 2014 har gett oss sol, sol och sol! Så idag på hembygdsfesten i Åkerby kom regnet. Men vad gjorde väl det, vi flyttade in i skolan och fyllde den till bredden. En härlig feeling blev det i alla fall, med ABBA-svänget och Ted Gärdestads fantastiskt somriga låtar. Och så allsång med liv och lust! Publiken såg ut att trivas och vi mös! Underbart att se den yngsta supportern, lilla Iris knappt ett år, fäkta loss med sina små armar! 4363 kronor till barncancerforskningen blev det – och en härlig final på en magisk sommar!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>