Välkommen Modiga Rut!

Får vi lov att presentera två nyblivna författare! Lena och Sofia har äntligen kommit ut med den första boken i sin serie om Modiga Rut. En musikalisk och kreativ passionär som alltid hamnar mitt i ett äventyr. Inte nog med att tjejerna gett ut boken, de har också gjort det på det nystartade bokförlaget Modiga Rut. Vi i Glöd är stolta och glada över våra vänner och ser fram emot releasepartyt den 10 oktober i Wadköping kl 18.30. Där i Teaterladan får vi uppleva julstämning, äta skumtomtar, lyssna när Lena och Sofia läser högt ur boken “Modiga Rut och julkapellet“. Och så har de lovat att sjunga en eller två av låtarna som också blev till genom Rut. Så spännande och roligt det ska bli!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>