Om Glöd

Sånggruppen Glöd är en god blandning av kusiner, vänner och grannar med musikaliska rötter i såväl rock och soul- som dansbandsvärlden. Vårt mål är att samla in så mycket pengar vi kan till Barncancerfonden.

900 000 till Barncancerfonden
Glöd bildades i juletid 1998.Vi ville sjunga julens sånger och samtidigt verka för en god sak.  Att stå några timmar på stan  i julruschen, sjunga carols och samla in pengar var början på ett äventyr som bara blir mer spännande och meningsfullt för varje år som går. Glöd är en ideell förening, men förening låter mycket tråkigare än vad det är. Vi är 10 eldsjälar som arrangerar jul-, vår-, sommarkonserter, temashower och företagsspelningar, och har galet kul när vi gör det :)

De pengar vi får in skänker vi till Barncancerfonden. Sedan starten -98 har vi samlat in ca 900 000 kronor till cancerforskningen. Glöd är vad det handlar om för oss. Att känna gnista och energi för musiken och för andra människor. Glöd för livet!

bild på Glöd

Foto: Per Johansson, Procard ab

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>