träna tillsammans

Våra
gruppklasser

En viktig aspekt av träning och hälsa är hållbar konditionsträning. Därför har vi rena konditionsklasser där vi kombinerar olika rörelser i ett flåsigt men hållbart format. Perfekt komplement till styrketräning och våra mer högintensiva pass.

Våra CrossFit-klasser består av varierad träning där vi blandar styrketräning, konditionsträning och högintensiv träning. Varje dag har vi ett nytt pass så du riskerar inte att bli uttråkad! Innehållet på passen kan anpassas till alla nivåer och förutsättningar, coachen hjälper till med att hitta ditt perfekta upplägg för dig den dagen.

På våra fokuspass fördjupar vi oss i olika aspekter av träning i ett workshop format.  Under passet tar vi oss tid att förbättra teknik, styrka eller andra specifika delar i träningen. Ett utmärkt sätt att få ut ännu mer resultat av den tid vi lägger i övriga delar av gruppträningskalendern.

Här fokuserar vi på att i ett lugnt format öva och stärka positioner med inslag av yoga och rörlighet vilket är viktigt för långsiktigt hållbar träning och hälsa. Det är ett pass för dig som precis hittat träningen och att få öva på bra position och kroppskontroll i lugn och ro. Eller en chans för dig som tränar mycket att få optimal aktiv återhämtning.

PLANERA DIN TRÄNING

Vårt schema

FAQ

Man behöver inte ha tränat alls för att börja träna hos oss. Våra kompetenta coacher kommer hjälpa dig att anpassa passet så du känner dig bekväm och får en bra upplevelse.

Självklart! Som sagt leds alla pass av kompetenta coacher som anpassar och justerar övningar så att det funkar för just dig.

Vi har medlemmar som fått fantastiska resultat på allt från två till sex gånger i veckan. Det viktiga är att skapa en kontinuitet och vi lovar att göra allt vi kan för att ge dig en fantastisk upplevelse varje gång du kommer hit.

Helt klart! Hos oss kommer du hitta din bästa version av träning.