Kostrådgivning
som faktiskt fungerar

Dieter

Vi vet, dieter
fungerar inte

Du vet inte vart
du ska börja

Du känner dig begränsad

Du känner dig ensam

Du får inga hållbara resultat

kostrådgivning

Prova något nytt

Vi identifierar vart det går snett för dig och utformar därefter en skräddarsydd plan baserat på bevisade metoder. Planen är baserad på att du ska ha friheten att välja själv vad du får äta. Låter det för bra? Vi vet att våra metoder ger dig både kort och långsiktiga resultat oavsett vad dina viktmål är.

 

1

Kontakta oss

Vi ger dig en  gratis konsultation där vi berättar mer om hur vi kan hjälpa dig.

2

Få en kostrådgivare

Du och din kostrådgivare träffas live eller digitalt varje vecka.

3

Mät dina framsteg

Varje vecka mäter du och din kostrådgivare dina framsteg.

4

Nå dina mål

Allt eftersom tiden går kommer du märka av mentala och fysiska förändringar. Du är äntligen i mål!

FAQ

Självklart, en av våra kostrådgivare är dessutom leg. sjuksköterska och är då extra lämpad som din rådgivare.

Vi kan inte förutse exakt hur mycket i vikt du kommer gå ned, men våra klienter går ned i sitt mellan 0,3-1,0 kg per vecka. Detta kan såklart varierar beroende på din nuvarande vikt, hur väl du följer din plan osv.

Nej, vi ger dig tips på måltider. Vi är alltid tillgängliga för dig, skulle du känna att du har idétorka skickar du en chat till din kostrådgivare som vi tar fram förslag till dig.

Du och din coach har samtal varje vecka på en tid som passar dig. Du väljer själv om du vill ta det via zoom eller om du vill åka till boxen och träffas. Utöver era veckouppföljningar kan du när du vill skicka en chat till din coach som svarar inom 24 h.

Att ha fullt upp hör vi ofta. Det sista du behöver är fler saker på din att göra lista som får dig att känna dig skyldig och som gör dig mer stressad. Våra metoder ger dig faktiskt mer kontroll, vi hjälper dig organiserat ditt matliv, du mer blir effektiv och har mer tid till annat.

Nej. Om du har svårt att nå dina proteinmål ger våra kostrådgivare tips på matvaror med naturligt högt proteininnehåll som du kan köpa, men du behöver inte köpa något för att kunna delta.