En bra början

Så här börjar du

Första samtal med en coach

För att försäkra oss om att ge dig din bästa version av träning börjar vi med ett introduktionssamtal. Där du får bekanta dig med oss och vår lokal samtidigt som vi lär känna dig, dina mål, dina behov och förutsättningar. 

Träning på dina villkor

För att få ut det mesta av din tid bör din träning vara anpassat efter dina förutsättningar. Det finns dock en  genvägen till goda resultat – att ha en kompetent coach. Det hittar du hos oss.

Uppföljning med coachen

Med återkommande coachsamtal kan vi följa dig och anpassa ditt upplägg eller om något förändrats i ditt liv. Så försäkrar vi oss om att du fortsätter utvecklas och når dit du vill. 

Lyckas och nå
dina mål

Att börja hos oss  är första steget mot att nå dina mål! Oavsett om det handlar om hälsa eller  elitidrott kommer du att ha det trevligt på vägen dit. Ett säkert recept för att hitta passion för hälsa och träning.

Glöds träningsfilosofi

Hur vi ser på
träning

En vanlig missuppfattning är att man måste ta ut sig och träna hårt och högintensivt för att få resultat. Det stämmer inte! Ibland kan det till och med vara kontraproduktivt. Vi tror på en varierad träning som tar dig närmare dina mål och att du dessutom kan ha kul och må bra på vägen.

Få profesionell
rådgivning

Har du funderingar kring träning och hälsa? Kom in och få professionell rådgivning kostnadsfritt hos oss. Vi besitter bred kunskap och har många års erfarenhet av att hjälpa personer att hitta sin väg till ett hälsosammare liv.